woensdag 21 maart 2012

essence limited edition


 

thumbnail

Deze lente komt essence weer met een super leuke limited edition. Je kan de leuke spulletjes die in de deze limited edition lijn zitten kopen vanaf half april. De lijn heeft oogschaduw, nagellak, lip balsems, blush, top coat en nail art fruit.

 
De eyeshadow sorbet komt in 3 kleuren: 01 Peach beauty, 02 Banana joe & 03 One kiwi a day en ze kosten 2,79 euro per stuk. De oogschaduw is in een mousse textuur zodat hij makkelijk is aan te brengen.


 
De lip balsems komen in 2 smaken : 01 Peach beauty & 02 Very cherry  en kosten 1,99 euro.


 

De blush sorbet is een blush met een mousse textuur zodat hij makkelijk is aan te brengen. Hij kost 2,79 euro.


  
De nagellak komt 5 kleuren : 01 Banana Joe, 02 Peach beauty, 03 Very cherry, 04 One kiwi a day en 05 Mashed berries en ze kosten 1,79 euro per stuk. Ik vind de lakken er heel erg mooi uit zien en ik ga er ook zeker een paar proberen te halen.


 

De Nail fruits (01 Fruit punch to go) zijn verkrijgbaar voor 1,99 euro. Dit zijn fimo plakjes voor op je nagels. Normaal zijn deze heel erg moeilijk te krijgen in Nederland, maar vanaf half april kan je ze dus ook in de winkel vinden!


 

En dan als laatste de 2 producten waar ik het meest benieuwd over ben. De scented top coat en sealing top coat zullen verkrijgbaar zijn voor 1,99 euro. De scented top coat ruikt naar aardbeien. De sealing top coat is wat dikker dat normale top coat zodat de fimo (nail fruits) beter zullen plakken en blijven zitten.


Dit waren alle producten die in de limited edition lijn van essence zullen komen. Ik ben heel benieuwd!
Wat vinden jullie van deze collectie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten